Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
uwielbiam flaki różnego pochodzenia i koniecznie z zasmażką,są bardziej syte.
Egzotyczne połączenie smaków. Soczysty kawałek łososia z karmelizowanym anana...
Odsłon: 335
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 3072
Tradycja spotyka nowoczesność – oto przepis, który podbije Twoje kubki smakow...
Odsłon: 105
Takie ciasto przełożone delikatnym kremem , puszyste i wilgotne o pięknej bar...
Odsłon: 109
Krem, którym możemy przekładać torty i ciasta, dekorować babeczki. Składa się...
Odsłon: 59
Surówka bardzo prosta w przygotowaniu, z niewielu składników, ale smaczna jak...
Odsłon: 77
Egzotyczne połączenie smaków. Soczysty kawałek łososia z karmelizowanym anana...
Odsłon: 335
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 3072
Tradycja spotyka nowoczesność – oto przepis, który podbije Twoje kubki smakow...
Odsłon: 105
Takie ciasto przełożone delikatnym kremem , puszyste i wilgotne o pięknej bar...
Odsłon: 109
Krem, którym możemy przekładać torty i ciasta, dekorować babeczki. Składa się...
Odsłon: 59
Surówka bardzo prosta w przygotowaniu, z niewielu składników, ale smaczna jak...
Odsłon: 77
Składniki
Pierwszy raz flaki obgotować, odlać i odcedzić na durszlaku następnie do garnka wlać 2,5 litra wody dodać odcedzone flaki oraz marchew pokrojoną w drobną kostkę, gotować do miękkości flaków i marchwi.Gdy flaki są już wystarczająco miękkie dodać resztę składników z opisu, chwilę pogotować. Na patelnię wlać olej z opisu rozgrzać go, na gorący wsypać mąkę i ją zapalić na lekko brązowo, następnie rozrobić z wywarem od flaków aby nie było grudek, wlać do flaków, zagotować. Podawać z chlebem lub kto z czym lubi.