Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja na przekąskę, do pracy i na każdą porę dnia.
Nóż, blacha do pieczenia, tarka do jarzyn
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2648
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20154
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 569
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 757
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7189
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2648
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20154
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 569
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 757
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7189
Składniki
Ciasto francuskie rozwijamy (ja to robię na blasze do pieczenia używając papieru, w którym ciasto jest owinięte), a następnie kładziemy starty na tarce jarzynowej ser na całej powierzchni.
Na ser kładziemy plastry salami.
Płachtę ciasta zwijamy w rulonik, a następnie kroimy ostrym nożem na równe kawałki.
Kładziemy na blachę wyłożoną papierem do pieczenia płaską stroną i pieczemy 20-25 minut w piekarniku o temperaturze 200 stopni Celsjusza.