Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna przystawka do barszczu czy też przekąska w świąteczny czas:)
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10370
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5969
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5308
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12810
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4562
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10370
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5969
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5308
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12810
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4562
Składniki
Kapuste podzielić na ćwiartki,wyciąć głąby . Dać do garnka i gotować do jej miękkości. Odlać wodę i wystudzić. Odciskać rękoma i drobno posiekać. W rondlu podsmażyc 2 cebule pokrojone w kostkę.Na podsmażoną cebulę dać pokrojoną kapustę i smażyć do wyparowania wody. Doprawić do smaku sola i pieprzem. Ciasto francuskie podzielić wzdłuż na paski ,nakładać farsz i zlepic. Posmrować roztrzepanym jajkiem i posypać kminkiem. Piec w 190t.do zrumienienia.
Smacznego!