Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Frytki marchewkowe? Czemu nie! Pieczone w piekarniku więc mniej kaloryczne, doprawione ostrymi przyprawami i podane z sosem Tzatzyki. Polecam!
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 19773
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 455
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 419
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6807
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1242308
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 19773
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 455
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 419
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6807
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1242308
Składniki
Marchewki obieramy, kroimy w słupki (jak ziemniaki na frytki). Mieszamy je z oliwą i przyprawami. Blaszkę do pieczenia wykładamy pergaminem, smarujemy oliwą. Wykładamy marchew i wstawiamy do nagrzanego do 200 stopni piekarnika. Pieczemy około 20-30 minut.