Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Frytki marchewkowe? Czemu nie! Pieczone w piekarniku więc mniej kaloryczne, doprawione ostrymi przyprawami i podane z sosem Tzatzyki. Polecam!
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 577
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1003
Delikatna polędwica wieprzowa, aromatyczne dodatki , to super danie obiadowe.
Odsłon: 197
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2726
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 577
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1003
Delikatna polędwica wieprzowa, aromatyczne dodatki , to super danie obiadowe.
Odsłon: 197
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2726
Składniki
Marchewki obieramy, kroimy w słupki (jak ziemniaki na frytki). Mieszamy je z oliwą i przyprawami. Blaszkę do pieczenia wykładamy pergaminem, smarujemy oliwą. Wykładamy marchew i wstawiamy do nagrzanego do 200 stopni piekarnika. Pieczemy około 20-30 minut.