Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
trzeba wykorzystać sezon na paprykę.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1291
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 796
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1416
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1291
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 796
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1416
Składniki
papryki umyć i osuszyć, odciąć końce z ogonkami, usunąć nasiona.
wędlinę w plasterkach zwijać w ruloniki i układać w paprykach.jajka pokroić w ćwiartki i dokładać do papryk .wsypać po garści kukurydzy.
żelatynę rozpuścić z bulionem według przepisu na opakowaniu.zalać papryki.gdy przestygną włożyć do lodówki aż stężeją.
pokroić w półcentymetrowe kromki i ułożyć na półmisku.podawać z pieczywem.