Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
trzeba wykorzystać sezon na paprykę.
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 842
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11173
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3985
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1381
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 842
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11173
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3985
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1381
Składniki
papryki umyć i osuszyć, odciąć końce z ogonkami, usunąć nasiona.
wędlinę w plasterkach zwijać w ruloniki i układać w paprykach.jajka pokroić w ćwiartki i dokładać do papryk .wsypać po garści kukurydzy.
żelatynę rozpuścić z bulionem według przepisu na opakowaniu.zalać papryki.gdy przestygną włożyć do lodówki aż stężeją.
pokroić w półcentymetrowe kromki i ułożyć na półmisku.podawać z pieczywem.