Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kto lubi galaretę ? jaką wolicie wieprzową czy drobiową ? u mnie zdecydowanie wolimy wieprzową którą przygotowuję sama
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2400
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4537
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1607
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 482
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2400
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4537
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1607
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 482
Składniki
Do garnka dodać kolanka wieprzowe oraz suszone warzywa, przyprawę liście i ziela. Zagotować następnie zmniejszyć ogień i na bardzo wolnym gotować przez 3 - 4 godzin
Jak już mięso odchodzi od kości dodać czosnek pokrojony w krążki i jeszcze chwile pogotować aż zacznie pojawiać się kożuszek, po tym czasie wyjąć mięso wraz z kośćmi a wywar przelać do salaterki, następnie ostygnięte mięso z częścią skór dodać do wywaru w salaterce, pozostawić do ostygnięcia a następnie zimną wstawić do lodówki
Przygotowaną galaretę można jeść z dowolnym pieczywem