Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kto lubi galaretę ? jaką wolicie wieprzową czy drobiową ? u mnie zdecydowanie wolimy wieprzową którą przygotowuję sama
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 765
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22806
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15218
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4915
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 45785
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 765
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22806
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15218
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4915
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 45785
Składniki
Do garnka dodać kolanka wieprzowe oraz suszone warzywa, przyprawę liście i ziela. Zagotować następnie zmniejszyć ogień i na bardzo wolnym gotować przez 3 - 4 godzin
Jak już mięso odchodzi od kości dodać czosnek pokrojony w krążki i jeszcze chwile pogotować aż zacznie pojawiać się kożuszek, po tym czasie wyjąć mięso wraz z kośćmi a wywar przelać do salaterki, następnie ostygnięte mięso z częścią skór dodać do wywaru w salaterce, pozostawić do ostygnięcia a następnie zimną wstawić do lodówki
Przygotowaną galaretę można jeść z dowolnym pieczywem