Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gdy zostaje mięso z rosołu,to fajnie go wykorzystać właśnie w taki sposób przygotowując galaretkę:)
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 134
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1161
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 463
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 134
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1161
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 463
Składniki
Do wywaru drobiowego dodajemy żelatynę i mieszamy do momentu całkowitego rozpuszczenia,ja używam do tego trzepaczki. Do pojemniczków np filiżanek,salaterek,układać na przemian warstwami warzywa z mięsem i jajkiem,na koniec zalać bulionem. Włożyć do lodówki najlepiej przed spożyciem na kilka godzin. Podawać skropione octem winnym. Smacznego!!!