Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gdy zostaje mięso z rosołu,to fajnie go wykorzystać właśnie w taki sposób przygotowując galaretkę:)
Dziś kalorie się nie liczą I na takiego paczka czy nawet dwa można sobie śmi...
Odsłon: 165
Cześć. Dzisiaj podrzucam przepis na pyszny i bardzo szybki gulasz z piersi ku...
Odsłon: 3985
Uwielbiam naleśniki z serem, bo zawsze przypominają mi najlepsze smaki dzieci...
Odsłon: 170
Dziś kalorie się nie liczą I na takiego paczka czy nawet dwa można sobie śmi...
Odsłon: 165
Cześć. Dzisiaj podrzucam przepis na pyszny i bardzo szybki gulasz z piersi ku...
Odsłon: 3985
Uwielbiam naleśniki z serem, bo zawsze przypominają mi najlepsze smaki dzieci...
Odsłon: 170
Składniki
Do wywaru drobiowego dodajemy żelatynę i mieszamy do momentu całkowitego rozpuszczenia,ja używam do tego trzepaczki. Do pojemniczków np filiżanek,salaterek,układać na przemian warstwami warzywa z mięsem i jajkiem,na koniec zalać bulionem. Włożyć do lodówki najlepiej przed spożyciem na kilka godzin. Podawać skropione octem winnym. Smacznego!!!