Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna galaretka na rodzinne spotkania.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 841
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 687
Przepis dnia
Włoski Narzeczony to czekoladowo-orzechowy torcik przełożony czekoladową pianką.
Odsłon: 5935
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 616
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4847
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 1056
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 841
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 687
Przepis dnia
Włoski Narzeczony to czekoladowo-orzechowy torcik przełożony czekoladową pianką.
Odsłon: 5935
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 616
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4847
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 1056
Składniki
Pozostałości po niedzielnym obiedzie czyli gotowane mięso z rosołu obieram na małe kawałki z kości.Warzywa kroję drobno w kostkę. Przerzucam to do pojemnika plastikowego. Zalewam 1 litrem rosołu/bądź wodą z kostką rosołową. Żelatynę rozpuszczamy w gorącym wywarze nie gotujemy. Przestudzoną żelatyną zalewamy mięso i czekamy kilka godzin do stężenia.