Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna galaretka na rodzinne spotkania.
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1720
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15115
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 3425
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8907
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1720
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15115
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 3425
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8907
Składniki
Pozostałości po niedzielnym obiedzie czyli gotowane mięso z rosołu obieram na małe kawałki z kości.Warzywa kroję drobno w kostkę. Przerzucam to do pojemnika plastikowego. Zalewam 1 litrem rosołu/bądź wodą z kostką rosołową. Żelatynę rozpuszczamy w gorącym wywarze nie gotujemy. Przestudzoną żelatyną zalewamy mięso i czekamy kilka godzin do stężenia.