Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna galaretka na rodzinne spotkania.
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 732
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22767
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15140
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4854
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 45461
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 732
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22767
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15140
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4854
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 45461
Składniki
Pozostałości po niedzielnym obiedzie czyli gotowane mięso z rosołu obieram na małe kawałki z kości.Warzywa kroję drobno w kostkę. Przerzucam to do pojemnika plastikowego. Zalewam 1 litrem rosołu/bądź wodą z kostką rosołową. Żelatynę rozpuszczamy w gorącym wywarze nie gotujemy. Przestudzoną żelatyną zalewamy mięso i czekamy kilka godzin do stężenia.