Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1600
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1369
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1411
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1429
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1600
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1369
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1411
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1429
Składniki
Kurczaka (sól+pieprz) ugotować z warzywami do miękkości ok 1 godz.Po przestudzeniu pokroić na drobne kawałki i przełożyć do pojemniczków.Dodać posiekaną natkę,kukurydzę i startą marchew.Do gorącego wywaru wsypać 1 op żelatyny (nie gotować).Doprawić do smaku.Zalać mięsko rozpuszczoną żelatyną i wstawić na noc do lodówki.
SMACZNEGO