Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8369
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 488
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8369
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 488
Składniki
Kurczaka (sól+pieprz) ugotować z warzywami do miękkości ok 1 godz.Po przestudzeniu pokroić na drobne kawałki i przełożyć do pojemniczków.Dodać posiekaną natkę,kukurydzę i startą marchew.Do gorącego wywaru wsypać 1 op żelatyny (nie gotować).Doprawić do smaku.Zalać mięsko rozpuszczoną żelatyną i wstawić na noc do lodówki.
SMACZNEGO