Do góry

Przekąski Przepis na:

Galaretka wieprzowa

Galaretka wieprzowa

Autor:

Przepisów i artykułów: 18 Ocena: 377

Dodano:

Odsłon: 5273

moja ulubiona

Składniki

  • golonka wieprzowa
  • 2 marchewki
  • 1 pietruszka korzen
  • galazka lubczyku
  • Natka pietruszki
  • wegeta
3-4 os. > 60 min łatwe przystępne
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. golonke gotujemy do miekkosci z warzywami i lubczykiem doprawiajac do smaku wegeta i pieprzem gdy bedzie miekka oddzielamy mieso od kosci dzielimy na mniejsze kawalki marchewke i pietruszke kroimy w kostke i wsypujemy na dno miseczek dajemy kilka galazek natki pietruszki wykladamy mieso .do pozostalego wywaru dodajemy zelatyne wedlug opakowania w zaleznosci na jaka ilosc plynu jest przeznaczona.gotowy wywar wylewamy na mieso i schladzamy

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń