Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1933
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1627
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2584
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1933
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1627
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2584
Składniki
Gotowałam rosół z gęsi razem z gęsimi żołądkami. https://smaker.pl/przepisy-zupy/przepis-rosol-z-gesi,183632,fafiatko.html Ugotowane żołądki przełożyłam do naczynia na galaretę, dodałam groszek, pokrojoną marchewkę z rosołu. Z gara z rosołem odlałam pół litra bulionu i rozpuściłam w nim żelatynę. Zalałam żołądki. Następnego dnia można się zajadać.
Smacznego :)