Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5060
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13625
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5889
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7704
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5060
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13625
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5889
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7704
Składniki
Gotowałam rosół z gęsi razem z gęsimi żołądkami. https://smaker.pl/przepisy-zupy/przepis-rosol-z-gesi,183632,fafiatko.html Ugotowane żołądki przełożyłam do naczynia na galaretę, dodałam groszek, pokrojoną marchewkę z rosołu. Z gara z rosołem odlałam pół litra bulionu i rozpuściłam w nim żelatynę. Zalałam żołądki. Następnego dnia można się zajadać.
Smacznego :)