Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta efektowna świeża przekąska składająca się z ogórków, które wypełniłam farszem składającego się z twarożku, szczypiorku oraz jabłka. Gniazdka powinny być wielkości kęsków na raz.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10375
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5975
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5312
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12816
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4565
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10375
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5975
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5312
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12816
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4565
Składniki
Ogórki, rzodkiewki, szczypiorek i jabłko umyć. Ogórki, jabłko obrać. Serek przełożyć do miski. 3 rzodkiewki i szczypiorek drobno pokroić. Jabłko zetrzeć na tarce. Składniki wymieszać ze sobą, posolić i popieprzyć.
Ogórki pokroić na plastry grubości ok 1-2 cm. Wydrążyć miąższ.
Ogórki napełnić farszem. Ostatnią rzodkiewką ozdobić przystawkę. Smacznego! :)