Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta efektowna świeża przekąska składająca się z ogórków, które wypełniłam farszem składającego się z twarożku, szczypiorku oraz jabłka. Gniazdka powinny być wielkości kęsków na raz.
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 540
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 11047
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13479
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2736
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 540
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 11047
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13479
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2736
Składniki
Ogórki, rzodkiewki, szczypiorek i jabłko umyć. Ogórki, jabłko obrać. Serek przełożyć do miski. 3 rzodkiewki i szczypiorek drobno pokroić. Jabłko zetrzeć na tarce. Składniki wymieszać ze sobą, posolić i popieprzyć.
Ogórki pokroić na plastry grubości ok 1-2 cm. Wydrążyć miąższ.
Ogórki napełnić farszem. Ostatnią rzodkiewką ozdobić przystawkę. Smacznego! :)