Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smaczne danie na śniadanie.
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 436
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 5144
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 3352
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 436
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 5144
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 3352
Składniki
Wykonanie: Posiekaną cebulę i czosnek podsmażyć na maśle. Makaron ugotować al. dente. Wrzucić do garnka, połączyć z cebulą, śmietaną, jajkiem i parmezanem. Doprawić solą i pieprzem do smaku i przełożyć do wysmarowanych silikonowych foremek. Gniazdka napełnić posiekanymi pieczarkami, położyć kawałek pomidora i posypać parmezanem.. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni i piec około 25 minut. Podawać z ketchupem pikantnym. SMACZNEGO.