Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smaczne danie na śniadanie.
To jest od tegorocznego lata moja ulubiona cukinia z przyprawą gyros, którą p...
Odsłon: 204
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 207
Przepis na fasolkę po bretońsku. Tej kultowej potrawy nie trzeba nikomu przed...
Odsłon: 507
Nie przegapcie! Prosty, smaczny i efektowny przepis! Smak umiarkowanie słodki...
Odsłon: 136
To jest od tegorocznego lata moja ulubiona cukinia z przyprawą gyros, którą p...
Odsłon: 204
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 207
Przepis na fasolkę po bretońsku. Tej kultowej potrawy nie trzeba nikomu przed...
Odsłon: 507
Nie przegapcie! Prosty, smaczny i efektowny przepis! Smak umiarkowanie słodki...
Odsłon: 136
Składniki
Wykonanie: Posiekaną cebulę i czosnek podsmażyć na maśle. Makaron ugotować al. dente. Wrzucić do garnka, połączyć z cebulą, śmietaną, jajkiem i parmezanem. Doprawić solą i pieprzem do smaku i przełożyć do wysmarowanych silikonowych foremek. Gniazdka napełnić posiekanymi pieczarkami, położyć kawałek pomidora i posypać parmezanem.. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni i piec około 25 minut. Podawać z ketchupem pikantnym. SMACZNEGO.