Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smaczne danie na śniadanie.
Przepis dnia
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 4829
Przepis dnia
Naleśniki po chłopsku to gotowe danie, sycące i rozgrzewające. Idealnie się s...
Odsłon: 7392
Marynowana papryka, nadziana wcześniej kapustą, to jest przysmak węgierski i...
Odsłon: 396
Bardzo sycąca, pyszna potrawa składająca się z ziemniaczków, kurek oraz boczk...
Odsłon: 91
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 83
Przepis dnia
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 4829
Przepis dnia
Naleśniki po chłopsku to gotowe danie, sycące i rozgrzewające. Idealnie się s...
Odsłon: 7392
Marynowana papryka, nadziana wcześniej kapustą, to jest przysmak węgierski i...
Odsłon: 396
Bardzo sycąca, pyszna potrawa składająca się z ziemniaczków, kurek oraz boczk...
Odsłon: 91
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 83
Składniki
Wykonanie: Posiekaną cebulę i czosnek podsmażyć na maśle. Makaron ugotować al. dente. Wrzucić do garnka, połączyć z cebulą, śmietaną, jajkiem i parmezanem. Doprawić solą i pieprzem do smaku i przełożyć do wysmarowanych silikonowych foremek. Gniazdka napełnić posiekanymi pieczarkami, położyć kawałek pomidora i posypać parmezanem.. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni i piec około 25 minut. Podawać z ketchupem pikantnym. SMACZNEGO.