Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Cukinia podana na inny sposób.
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 214
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 47
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3304
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 214
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 47
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3304
Składniki
Wykonanie: Cukinię umyć, pokroić w plasterki i podsmażyć na oleju, dodać drobno pokrojone pieczarki i krążki pomidorów. Oprószyć solą i pieprzem, mąką, posypać natką pietruszki i startym serem. Dusić pod przykryciem do miękkości lub zapiec w piekarniku. Podawać na ciepło.