Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Banalnie prosta w przygotowaniu przekąska.
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7929
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1225
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13697
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7929
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1225
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13697
Składniki
Marchewkę gotujemy do miękkości w wodzie z dodatkiem soli i cukru.
Bułki i parówki podgrzewamy w piekarniku.
W otwory w bułkach wkładamy parówki posmarowane ketchupem.
Z oliwek i marchewki tworzymy uszy, nosy i oczy Gorącego Pieska.