Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12482
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 885
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12482
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 885
Składniki
kwadratową blachę z piekarnika wykładamy papierem pergaminowym, wszystkie suche produkty wysypujemy na blachę i mieszamy dodajemy miód i olej i ponownie mieszamy. Gotową granolę wkładamy do piekarnika na 15-20 minut.co jakiś czas mieszamy żeby nam się nie przypaliło.
Ja jeszcze dodaje rodzynki, morele, żurawinę, orzechy i inne bakalie, jakie mam w domu. Smacznego