Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Wszystko co położymy na grillu zyskuje zna smaku i aromacie. Grillowane awokado z sałatką z młodego szpinaku i ogórka w sosie jogurtowym, a do tego kawałek wędzonego łososia i otrzymujemy niebanalną przystawkę. Smacznego.
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 20983
Serowe krokiety z brokułami to smażone na złoto kotleciki z ciasta na bazie m...
Odsłon: 116
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 271
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 20983
Serowe krokiety z brokułami to smażone na złoto kotleciki z ciasta na bazie m...
Odsłon: 116
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 271
Składniki
Awokado: Awokado kroimy na pół, wymyjemy pestkę. Skrapiamy sokiem z cytryny. Smarujemy olejem. Posypujemy solą i pieprzem. Grillujemy 1-2 minuty. Sałatka: Szpinak i szczypiorek drobno siekamy. Dodajemy pokrojonego w bardzo cienkie plasterki ogórka. Dodajemy jogurt, sól morską i pieprz do smaku. Mieszamy. Łosoś: Plastry łososia skrapiamy sokiem z cytryny i posypujemy koperkiem. Podanie: Do każdej połówki awokado wkładamy 1-2 łyżki sałatki. Na wierzchu układamy rulonik z łososia. Podajemy od razu po przygotowaniu. Smacznego.