Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szparagi wyszły bardzo smaczne.Polecam serdecznie:)
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 158
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 31
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 70
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 42
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 158
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 31
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 70
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 42
Składniki
W szparagach odciąć zrewniałe końcówki. Zagotować wodę 1l z łyżeczką soli i cukru. Włożyć szparagi i gotować 5 min. Wystudzone owijać boczkiem i kłaść na patelnię grillową. Kiedy boczek i się upiecze posypać startym oscypkiem i poczekać jak się rozpuści.
Smacznego życzę!