Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szparagi wyszły bardzo smaczne.Polecam serdecznie:)
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17711
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1807
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15445
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 6296
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17711
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1807
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15445
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 6296
Składniki
W szparagach odciąć zrewniałe końcówki. Zagotować wodę 1l z łyżeczką soli i cukru. Włożyć szparagi i gotować 5 min. Wystudzone owijać boczkiem i kłaść na patelnię grillową. Kiedy boczek i się upiecze posypać startym oscypkiem i poczekać jak się rozpuści.
Smacznego życzę!