Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szparagi wyszły bardzo smaczne.Polecam serdecznie:)
Idealny placek na każdą porę roku - do jego przygotowania można wykorzystać d...
Odsłon: 102
Ciasteczka pistacjawe z pistacjami i gorzką czekoladą. Dodałam także herbatę...
Odsłon: 91
Idealny placek na każdą porę roku - do jego przygotowania można wykorzystać d...
Odsłon: 102
Ciasteczka pistacjawe z pistacjami i gorzką czekoladą. Dodałam także herbatę...
Odsłon: 91
Składniki
W szparagach odciąć zrewniałe końcówki. Zagotować wodę 1l z łyżeczką soli i cukru. Włożyć szparagi i gotować 5 min. Wystudzone owijać boczkiem i kłaść na patelnię grillową. Kiedy boczek i się upiecze posypać startym oscypkiem i poczekać jak się rozpuści.
Smacznego życzę!