Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szparagi wyszły bardzo smaczne.Polecam serdecznie:)
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 183
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 908
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 183
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 908
Składniki
W szparagach odciąć zrewniałe końcówki. Zagotować wodę 1l z łyżeczką soli i cukru. Włożyć szparagi i gotować 5 min. Wystudzone owijać boczkiem i kłaść na patelnię grillową. Kiedy boczek i się upiecze posypać startym oscypkiem i poczekać jak się rozpuści.
Smacznego życzę!