Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonała przekąska z grilla - szparagi w boczku
Dorsz, jest to bardzo smaczna ryba i do tego bardzo zdrowa. Dzisiejsza propoz...
Odsłon: 70
Biszkopt nie opada po upieczeniu i jest nieco wilgotniejszy od tradycyjnego....
Odsłon: 509
Na karnawałowe spotkanie z rodziną lub przyjaciółmi proponuję przepis na pącz...
Odsłon: 7105
Dorsz, jest to bardzo smaczna ryba i do tego bardzo zdrowa. Dzisiejsza propoz...
Odsłon: 70
Biszkopt nie opada po upieczeniu i jest nieco wilgotniejszy od tradycyjnego....
Odsłon: 509
Na karnawałowe spotkanie z rodziną lub przyjaciółmi proponuję przepis na pącz...
Odsłon: 7105
Składniki
Szparagi pozbawić twardych końcówek. W razie potrzeby ( jak macie grube szparagi) obrać obieraczką do warzyw. W miseczce zmieszać oliwę z sokiem z cytryny i solą. Obtoczyć szparagi w oliwie, każdego następnie okręcić plastrem boczku. Grillować na rozgrzanym grillu ok 10-15 minut, przewracając, żeby się podpiekły z każdej strony