Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonała przekąska z grilla - szparagi w boczku
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 276
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1196
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1246
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13388
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 276
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1196
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1246
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13388
Składniki
Szparagi pozbawić twardych końcówek. W razie potrzeby ( jak macie grube szparagi) obrać obieraczką do warzyw. W miseczce zmieszać oliwę z sokiem z cytryny i solą. Obtoczyć szparagi w oliwie, każdego następnie okręcić plastrem boczku. Grillować na rozgrzanym grillu ok 10-15 minut, przewracając, żeby się podpiekły z każdej strony