Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonała przekąska z grilla - szparagi w boczku
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1866
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5677
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5655
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1866
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5677
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5655
Składniki
Szparagi pozbawić twardych końcówek. W razie potrzeby ( jak macie grube szparagi) obrać obieraczką do warzyw. W miseczce zmieszać oliwę z sokiem z cytryny i solą. Obtoczyć szparagi w oliwie, każdego następnie okręcić plastrem boczku. Grillować na rozgrzanym grillu ok 10-15 minut, przewracając, żeby się podpiekły z każdej strony