Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szparagi z boczkiem mogą być ciepłą lub zimną przekąską. Możemy przygotować je na grillu lub w piekarniku dosłownie w kilka chwil.
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44718
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 182217
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 318
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44718
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 182217
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 318
Składniki
Ze szparagów odrywamy twarde końcówki. Myjemy je, posypujemy solą.
Każdy szparag zawijamy w jeden plaster boczku. Układamy je na grillu na aluminiowej tacce. Grillujemy przez 30-40 minut co jakiś czas obracając szparagi.