Przekąski Przepis na:
Przepisów i artykułów: 2332 Ocena: 51871
Dodano: 24.03.2014
Odsłon: 1440
3-4 os. | 15 min | łatwe | tanie |
Patelnię do grillowania lekko posmarowałem oliwą z oliwek ,dobrze rozgrzałem. Grillowałem ser po kilka minut z każdej strony. Podałem ze zrobioną na jesieni konfiturą z żurawiny.
https://smaker.pl/przepis-konfitura-z-zurawiny,102282.html
Na skróty
Komentarze do przepisu (5)

Konto usunięte 25 marca 2014Zgłoś do usunięcia
świetne...pycha....:)1 Kto głosował? | Odpowiedz

beeatka88 25 marca 2014Zgłoś do usunięcia
lubie sery na cieplo.1 Kto głosował? | Odpowiedz

taura 25 marca 2014Zgłoś do usunięcia
Och! Uwielbiam grillowanego camemberta :)1 Kto głosował? | Odpowiedz

ziembulka 25 marca 2014Zgłoś do usunięcia
już wiem do czego wykorzystam konfiturę , którą zrobiłam z żurawiny :)smakowite połączenie :)
1 Kto głosował? | Odpowiedz

Ewaaa 24 marca 2014Zgłoś do usunięcia
kolacja konkretna ! :) i pyszna :)1 Kto głosował? | Odpowiedz