Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jesienią trzeba sobie radzić i jak nachodzi mnie ochota na grillowane mięsko... wyciągam patelnię grillową i mam... chociaż namiastkę lata...
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 294
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1632
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 294
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1632
Składniki
Filet z indyka pokroić w paski, pokropić maggi i olejem a następnie obsypać obficie przyprawą do grosa, odstawić na minimum pół godziny do lodówki.
Smażyć bez tłuszczu na patelni grillowej. Podawać z surówką z kapusty. Można również podawać z sosem czosnkowym lub tzatziki.