Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jesienią trzeba sobie radzić i jak nachodzi mnie ochota na grillowane mięsko... wyciągam patelnię grillową i mam... chociaż namiastkę lata...
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7607
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2685
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7607
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2685
Składniki
Filet z indyka pokroić w paski, pokropić maggi i olejem a następnie obsypać obficie przyprawą do grosa, odstawić na minimum pół godziny do lodówki.
Smażyć bez tłuszczu na patelni grillowej. Podawać z surówką z kapusty. Można również podawać z sosem czosnkowym lub tzatziki.