Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonałe na weekendowe przyjęcia w ogrodzie lub na werandzie. Można również serwować na podwieczorek z frytkami lub ciemnym chlebem.
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30889
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3623
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4079
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1125
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30889
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3623
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4079
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1125
Składniki
Zrobić na kiełbaskach delikatne nacięcia a następnie zgrilować. W miseczce zmieszać łyżkę curry z 3 łyżkami keczupu. Wyłożyc kiełbaski na talerz, polać keczupem z curry. DO dekoracji można posypać posiekanym szczypiorkiem i parmezanem. Podawać z frytkami lub ciemnym chlebem