Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonałe na weekendowe przyjęcia w ogrodzie lub na werandzie. Można również serwować na podwieczorek z frytkami lub ciemnym chlebem.
Intensywny w smaku sos z sera pleśniowego rokfor na bazie białego wina i śmie...
Odsłon: 135
Polecam. Botwinka pachnie wiosną.
Odsłon: 355
Intensywny w smaku sos z sera pleśniowego rokfor na bazie białego wina i śmie...
Odsłon: 135
Polecam. Botwinka pachnie wiosną.
Odsłon: 355
Składniki
Zrobić na kiełbaskach delikatne nacięcia a następnie zgrilować. W miseczce zmieszać łyżkę curry z 3 łyżkami keczupu. Wyłożyc kiełbaski na talerz, polać keczupem z curry. DO dekoracji można posypać posiekanym szczypiorkiem i parmezanem. Podawać z frytkami lub ciemnym chlebem