Do góry

Przekąski Przepis na:

Groszek z miętą

Groszek z miętą

Autor:

Przepisów i artykułów: 2538 Ocena: 18838

Dodano:

Odsłon: 298

Smaczna przekąska.

Składniki

  • Zielony groszek ½ kg
  • Masło 3 łyżki
  • Sól do smaku
  • Świeża mięta ½ pęczka
3-4 os. 30 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Groszek z miętą

Przygotowanie

  1. Wykonanie:
    Groszek zalać odrobiną wrzątku, posolić do smaku, dodać masło. Dusić na wolnym ogniu pod przykryciem do miękkości. Następnie dodać posiekaną miętę i gdy groszek wchłonie tłuszcz podawać.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

fafiatko 16 stycznia 2018 naprawde ciekawe, ni probowalam jeszcze :)

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń