Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To najlepsze grzanki jakie jadłam. Połączenie szynki i sera z sosem musztardowo- śmietanowym daje super efekt, a przy tym taki tost jest bardzo pożywny.
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 204
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 967
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 204
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 967
Składniki
Musztardę utrzyj ze śmietaną na jednolitą masę
Bułkę przekrój na pół i posmaruj obydwie połówki masą musztardowo- śmietanową.
Na jednej z połówek połóż plasterek sera, szynkę i następny plaster sera. Przykryj drugą połówka i przyciśnij.
Na patelni rozgrzej masło i smaż bułkę z obu stron na rumiano. Jedź gorące.
Przepis pochodzi z programu „French Food at Home”.