Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To najlepsze grzanki jakie jadłam. Połączenie szynki i sera z sosem musztardowo- śmietanowym daje super efekt, a przy tym taki tost jest bardzo pożywny.
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 1382
Szybkie i smaczne placuszki bananowe z serkiem wiejskim, idealne na ciepłe śn...
Odsłon: 101637
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 6101
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 1382
Szybkie i smaczne placuszki bananowe z serkiem wiejskim, idealne na ciepłe śn...
Odsłon: 101637
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 6101
Składniki
Musztardę utrzyj ze śmietaną na jednolitą masę
Bułkę przekrój na pół i posmaruj obydwie połówki masą musztardowo- śmietanową.
Na jednej z połówek połóż plasterek sera, szynkę i następny plaster sera. Przykryj drugą połówka i przyciśnij.
Na patelni rozgrzej masło i smaż bułkę z obu stron na rumiano. Jedź gorące.
Przepis pochodzi z programu „French Food at Home”.