Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To najlepsze grzanki jakie jadłam. Połączenie szynki i sera z sosem musztardowo- śmietanowym daje super efekt, a przy tym taki tost jest bardzo pożywny.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1109
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1101
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13079
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1109
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1101
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13079
Składniki
Musztardę utrzyj ze śmietaną na jednolitą masę
Bułkę przekrój na pół i posmaruj obydwie połówki masą musztardowo- śmietanową.
Na jednej z połówek połóż plasterek sera, szynkę i następny plaster sera. Przykryj drugą połówka i przyciśnij.
Na patelni rozgrzej masło i smaż bułkę z obu stron na rumiano. Jedź gorące.
Przepis pochodzi z programu „French Food at Home”.