Przekąski Przepis na:
Przepisów i artykułów: 49 Ocena: 1400
Dodano: 11.03.2010
Odsłon: 5744
1-2 os. | 15 min | średnie | przystępne |
Musztardę utrzyj ze śmietaną na jednolitą masę
Bułkę przekrój na pół i posmaruj obydwie połówki masą musztardowo- śmietanową.
Na jednej z połówek połóż plasterek sera, szynkę i następny plaster sera. Przykryj drugą połówka i przyciśnij.
Na patelni rozgrzej masło i smaż bułkę z obu stron na rumiano. Jedź gorące.
Przepis pochodzi z programu „French Food at Home”.
Na skróty
Komentarze do przepisu (1)

Konto usunięte 12 marca 2010Zgłoś do usunięcia
Oj, na pewno jest pyszne :) dodatek musztardy francuskiej zawsze sprawia, że proste danie robi się wyjątkowe :)0 Kto głosował? | Odpowiedz