Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To najlepsze grzanki jakie jadłam. Połączenie szynki i sera z sosem musztardowo- śmietanowym daje super efekt, a przy tym taki tost jest bardzo pożywny.
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 843
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 414
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15223
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1864
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 843
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 414
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15223
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1864
Składniki
Musztardę utrzyj ze śmietaną na jednolitą masę
Bułkę przekrój na pół i posmaruj obydwie połówki masą musztardowo- śmietanową.
Na jednej z połówek połóż plasterek sera, szynkę i następny plaster sera. Przykryj drugą połówka i przyciśnij.
Na patelni rozgrzej masło i smaż bułkę z obu stron na rumiano. Jedź gorące.
Przepis pochodzi z programu „French Food at Home”.