Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mała rzecz, która ucieszy wszystkich mięsożerców.
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 353
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11142
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3834
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1322
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 353
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11142
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3834
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1322
Składniki
Zrobić pulpeciki: cebulkę posiekaj drobno, bułkę namocz i odciśnij. Dodaj do mięsa, wbij jajko, przypraw solą i pieprzem i dokładnie wymieszaj. Ulep małe kuleczki i wstaw na pół godziny do lodówki. Potem usmaż na brązowo.
Paprykę pokrój w poprzek, w "obrączki". Na kromki chleba kładź po jednej obrączce, do środka wkładaj po 4 pulpeciki. Nałóż na każdą po 2 łyżki passaty pomidorowej, posyp startym serem. Można jeszcze doprawić, jeśli ktoś lubi pikantnie. Wstaw do piekarnika (180-200 stopni) na ok. 10-15 min.