Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Obłędne grzanki z figami, camembertem i szynką szwarcwaldzką. Słodko-słona eksplozja smaków. Idealne na przekąskę na imprezę czy kolację.
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 238
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 222
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1328
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 812
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 238
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 222
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1328
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 812
Składniki
Kromki posmarować oliwą i podsmażyć z obu stron na patelni grillowej lub na grillu elektrycznym. Orzechy podprażyć na suchej patelni. Na grzanki ułożyć szynkę, pokrojony camembert i figi pokrojone na plasterki.
Chwilę podpiec w piekarniku w temp. 180 stopni (górna grzałka), aż ser lekko się rozpuści. Posypać orzechami i polać miodem.