Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Obłędne grzanki z figami, camembertem i szynką szwarcwaldzką. Słodko-słona eksplozja smaków. Idealne na przekąskę na imprezę czy kolację.
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 907
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4543
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1162
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 522
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 907
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4543
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1162
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 522
Składniki
Kromki posmarować oliwą i podsmażyć z obu stron na patelni grillowej lub na grillu elektrycznym. Orzechy podprażyć na suchej patelni. Na grzanki ułożyć szynkę, pokrojony camembert i figi pokrojone na plasterki.
Chwilę podpiec w piekarniku w temp. 180 stopni (górna grzałka), aż ser lekko się rozpuści. Posypać orzechami i polać miodem.