Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Obłędne grzanki z figami, camembertem i szynką szwarcwaldzką. Słodko-słona eksplozja smaków. Idealne na przekąskę na imprezę czy kolację.
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1331
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 245
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1331
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 245
Składniki
Kromki posmarować oliwą i podsmażyć z obu stron na patelni grillowej lub na grillu elektrycznym. Orzechy podprażyć na suchej patelni. Na grzanki ułożyć szynkę, pokrojony camembert i figi pokrojone na plasterki.
Chwilę podpiec w piekarniku w temp. 180 stopni (górna grzałka), aż ser lekko się rozpuści. Posypać orzechami i polać miodem.