Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kaszanka na ciepło podana na grzankach z dodatkiem jabłka i cebuli:)
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5356
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 228
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 822
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 940
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 152
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5356
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 228
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 822
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 940
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 152
Składniki
Jabłko kroimy na ćwiartki, usuwamy gniazdo nasienne a następnie kroimy w plasterki. Cebulę obieramy, kroimy w plasterki, przelewamy wrzątkiem na sicie i odsączamy. Kromki chleba z jednej strony smarujemy musztardą, przekrawamy na pół. Na każdej połówce na stronie z musztardą układamy plaster kaszanki, na niej kawałki jabłka i plastry cebuli. Układamy na blaszce i wstawiamy do piekarnika nagrzanego do 190-200 stopni C. Zapiekamy ok. 15 min.