Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kaszanka na ciepło podana na grzankach z dodatkiem jabłka i cebuli:)
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1053
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 999
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12894
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1053
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 999
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12894
Składniki
Jabłko kroimy na ćwiartki, usuwamy gniazdo nasienne a następnie kroimy w plasterki. Cebulę obieramy, kroimy w plasterki, przelewamy wrzątkiem na sicie i odsączamy. Kromki chleba z jednej strony smarujemy musztardą, przekrawamy na pół. Na każdej połówce na stronie z musztardą układamy plaster kaszanki, na niej kawałki jabłka i plastry cebuli. Układamy na blaszce i wstawiamy do piekarnika nagrzanego do 190-200 stopni C. Zapiekamy ok. 15 min.