Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kaszanka na ciepło podana na grzankach z dodatkiem jabłka i cebuli:)
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1861
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5670
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5646
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1861
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5670
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5646
Składniki
Jabłko kroimy na ćwiartki, usuwamy gniazdo nasienne a następnie kroimy w plasterki. Cebulę obieramy, kroimy w plasterki, przelewamy wrzątkiem na sicie i odsączamy. Kromki chleba z jednej strony smarujemy musztardą, przekrawamy na pół. Na każdej połówce na stronie z musztardą układamy plaster kaszanki, na niej kawałki jabłka i plastry cebuli. Układamy na blaszce i wstawiamy do piekarnika nagrzanego do 190-200 stopni C. Zapiekamy ok. 15 min.