Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kaszanka na ciepło podana na grzankach z dodatkiem jabłka i cebuli:)
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2281
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 333
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 124
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2281
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 333
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 124
Składniki
Jabłko kroimy na ćwiartki, usuwamy gniazdo nasienne a następnie kroimy w plasterki. Cebulę obieramy, kroimy w plasterki, przelewamy wrzątkiem na sicie i odsączamy. Kromki chleba z jednej strony smarujemy musztardą, przekrawamy na pół. Na każdej połówce na stronie z musztardą układamy plaster kaszanki, na niej kawałki jabłka i plastry cebuli. Układamy na blaszce i wstawiamy do piekarnika nagrzanego do 190-200 stopni C. Zapiekamy ok. 15 min.