Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniała, kolorowa, chrupiąca przekąska na spotkanie w gronie bliskich lub na spokojne, słoneczne śniadanie. :)
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 130
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1825
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14488
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19561
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 130
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1825
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14488
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19561
Składniki
Pomidora sparzyć, obrać. Szalotkę, czosnek obrać. Szalotkę oraz pomidora pokroić w kostkę. Czosnek przecisnąć przez praskę. Całość wymieszać z łyżką octu oraz solą i pieprzem.
Ciabatty pokroić na kromki. Oliwę rozgrzać na patelni. Pieczywo smażyć z dwóch stron do zarumienienia oraz do chrupkości. Oprószyć solą.
Pomidory nałożyć na kromki ciabatty i ozdobić listkami bazylii. Smacznego! :)