Do góry

Przekąski Przepis na:

Grzybki po kaszubsku

Grzybki po kaszubsku

Autor:

Przepisów i artykułów: 19 Ocena: 524

Dodano:

Odsłon: 16559

Świetnie smakują na zimno jako przystawka, a także na ciepło jako dodatek do dania.

Składniki

  • grzyby gotowane, 1 durszlak
  • CEBULA (DUŻA), 6szt.
  • olej, 1szlk.
  • ocet, 0,5szkl
  • cukier, 5łyżek
  • słodka papryka, 1 opakowanie
  • koncentrat pomidorowy, 1 słoiczek
  • sól, vegeta, do smaku
3-4 os. 15 min średnie przystępne
Reklama
Reklama
Grzybki po kaszubsku

Przygotowanie

  1. Cebulę poddusić na oleju, włożyć pokrojone grzyby i resztę składników,doprawić do smaku. Gotować 15-20 min.

  2. Gorące nakładać do słoików. Pasteryzować. Smacznego:)

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń