Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetnie smakują na zimno jako przystawka, a także na ciepło jako dodatek do dania.
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8187
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2804
Polecam.
Odsłon: 1421
Polecam.
Odsłon: 420
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8187
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2804
Polecam.
Odsłon: 1421
Polecam.
Odsłon: 420
Składniki
Cebulę poddusić na oleju, włożyć pokrojone grzyby i resztę składników,doprawić do smaku. Gotować 15-20 min.
Gorące nakładać do słoików. Pasteryzować. Smacznego:)