Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Robię grzyby na wiele sposobów ale tych nie może zabraknąć w mojej spiżarni. Są bardzo smaczne. Polecam wszystkim, którzy jeszcze takich nie robili.
Włoskie pieczywo na Polskim stole i w koszyczku. U mnie to właściwie wielkano...
Odsłon: 145
U mnie żurek zawsze musi być na wywarze z wędzonki, a barszcz biały na białym...
Odsłon: 60
Kokosanki to mój ulubiony sposób na wykorzystanie nadmiaru białek. Tym razem...
Odsłon: 567
Włoskie pieczywo na Polskim stole i w koszyczku. U mnie to właściwie wielkano...
Odsłon: 145
U mnie żurek zawsze musi być na wywarze z wędzonki, a barszcz biały na białym...
Odsłon: 60
Kokosanki to mój ulubiony sposób na wykorzystanie nadmiaru białek. Tym razem...
Odsłon: 567
Składniki
Grzyby oczyścić, pokroić w grube paski i gotować w osolonej wodzie przez 10 minut. Przelać na sito, przepłukać pod bieżącą wodą. Do głębokiej patelni wlać olej i podsmażyć lekko cebulę pokrojoną w piórka; pod koniec dodając posiekany czosnek.Dodać grzybki. Zmniejszyć ogień. W tym czasie zrobić zalewę. Do garnka wlać wodę i dodać pozostałe składniki zalewy. Wymieszać i doprowadzić do wrzenia. Do grzybów dodać gotującą się zalewę. Doprawić solą i pieprzem. Wymieszać, przełożyć do słoiczków i pasteryzować 15 minut
Przepisy Przekąski
Przekąski
Koreczki śledziowe z papryką
Przekąski
Jajka nadziewane pieczarkami
Przekąski
Ćwikła z chrzanem – klasyka Wielkanocy
Przekąski
Grzanki z mięsem mielonym
Koreczki śledziowe z papryką
Szybkie i smaczne koreczki śledziowe z papryką , idealne na różne okazje i św...
Odsłon: 467
Jajka nadziewane pieczarkami
W naszym domu od wielu lat jajka z farszem pieczarkowym są obowiązkowym danie...
Odsłon: 1905