Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tylko dla wybitnych smakoszy...
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 5041
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 419390
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 5041
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 419390
Składniki
Mięso ok 1 kg. oczyszczamy z błon i płuczemy. Czosnek obieramy i siekamy, rozcieramy z solą, mieszamy w misce z sosem sojowym, olejem, sokiem z cytryny, tymiankiem i rozmarynem, solą i pieprzem. Smarujemy mięso i odstawiamy w chłodne miejsce na co najmniej 2 godziny. Po 2 godzinach mięso dusimy na małym ogniu aż zmięknie (90 min).