Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tylko dla wybitnych smakoszy...
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10354
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336704
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4168
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 423297
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10354
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336704
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4168
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 423297
Składniki
Mięso ok 1 kg. oczyszczamy z błon i płuczemy. Czosnek obieramy i siekamy, rozcieramy z solą, mieszamy w misce z sosem sojowym, olejem, sokiem z cytryny, tymiankiem i rozmarynem, solą i pieprzem. Smarujemy mięso i odstawiamy w chłodne miejsce na co najmniej 2 godziny. Po 2 godzinach mięso dusimy na małym ogniu aż zmięknie (90 min).