Przekąski Przepis na:
3-4 os. | 30 min | średnie | przystępne |
Łososia oddzielić od skóry, wyjąć ewentualne ości, mięso rozdrobnić. Dodać do twarożku. Dołożyć śmietanę oraz kilka kropelek soku z cytryny i pieprz i sól do smaku. Całość zmiksować na gładką masę. Wymieszać z posiekanym szczypiorkiem. Pastą smarować tosty. Foremką do ciastek powycinać gwiazdki. Można udekorować koperkiem lub cząstką pomidora.
Na skróty
Komentarze do przepisu (2)

adrijah 21 marca 2009Zgłoś do usunięcia
zrobiłam - pasta wyszła strasznie słona i łosoś był słabo wyczuwalny, więc zmieniłam proporcje i dodałam więcej łososia niż twarożku1 Kto głosował? | Odpowiedz

adrijah 10 stycznia 2009Zgłoś do usunięcia
zrobiÅ0 Kto głosował? | Odpowiedz