Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na przystawkę.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4929
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13343
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5824
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7488
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4929
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13343
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5824
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7488
Składniki
Łososia oddzielić od skóry, wyjąć ewentualne ości, mięso rozdrobnić. Dodać do twarożku. Dołożyć śmietanę oraz kilka kropelek soku z cytryny i pieprz i sól do smaku. Całość zmiksować na gładką masę. Wymieszać z posiekanym szczypiorkiem. Pastą smarować tosty. Foremką do ciastek powycinać gwiazdki. Można udekorować koperkiem lub cząstką pomidora.