Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny burger domowej roboty. Mega kaloryczny ,mega soczysty. Czasami człowiek musi... :D Lubimy takie :D Yummy!
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 16005
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4856
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 650
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 16005
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4856
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 650
Składniki
Wołowinę mielimy
Doprawiamy roztartymi w moździerzu przyprawami ,solą i startym imbirem.
Mięso dokładnie wyrabiamy z zimnym bulionem.
Formujemy burgery i grillujemy razem z bułkami (bułki trochę później ,tylko po wewnętrznych stronach).
Sałatę płuczemy i osuszamy. Ogórki ,pomidora i cebulę kroimy w plastry. Na płaskiej części bułki dajemy majonez ,musztardę i ketchup (po łyżeczce) ,kolejno sałatę ,kotleta ,ketchup ,cebulę ,ogórki ,pomidora ,majonez ,musztardę i górną część bułki. Spinamy patyczkami do szaszłyków.