Przekąski Przepis na:
Przepisów i artykułów: 11 Ocena: 153
Dodano: 02.06.2010
Odsłon: 2840
3-4 os. | 15 min | średnie | przystępne |
rybę oczyścic ze skóry i ości. Kawalki poukladać na salaterce i obficie polać sokiem z calej cytryny
zetrzeć marchew na najdrobniejszych oczkach tarki i rozprowadzić na rybie. Skropic obficie sokiem z cytryny
Następnie nalożyć warstwę majonezu i przybrać natką lub koprem w/g uznania. . Wstawić do lodówki na kilka godzin.
Najlepsze na drugi dzień.
Na skróty
Komentarze do przepisu (2)

kobra6 03 czerwca 2010Zgłoś do usunięcia
Coś nowego i dobrego z wędzonej rybki.Idzie do ulubionych:):):)Pozdrawiam6 Kto głosował? | Odpowiedz

kobra6 03 czerwca 2010Zgłoś do usunięcia
Nareszcie coś nowego z ryby wędzonej:):):)Pozdrawiam6 Kto głosował? | Odpowiedz