Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
proste, dobre, tanie i oryginalne
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1289
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 787
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1416
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1289
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 787
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1416
Składniki
rybę oczyścic ze skóry i ości. Kawalki poukladać na salaterce i obficie polać sokiem z calej cytryny
zetrzeć marchew na najdrobniejszych oczkach tarki i rozprowadzić na rybie. Skropic obficie sokiem z cytryny
Następnie nalożyć warstwę majonezu i przybrać natką lub koprem w/g uznania. . Wstawić do lodówki na kilka godzin.
Najlepsze na drugi dzień.