Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mniam, mniam :) Jak ciasta zostanie, to zawijam z marmoladą. Pycha, szybko znikają.
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 96453
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1913
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5743
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5743
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 96453
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1913
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5743
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5743
Składniki
Wyrabiamy ciasto drozdżowe, stawiamy w ciepłym miejscu, jak podwoi swą objętosc rozwałkowujemy na stolnicy kroimy w trójkąty.
Trójkącik ciasta smarujemy ketchupem, posypujemy przyprawa, kładziemy trójkąt sera, pół parówki, zawijamy (podobnie jak rogale). Smarujemy białkiem i wkładamy do piekarnika 200stop. C, aż sie ładnie zarumienią- tak około 20 minut i gotowe.