Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mniam, mniam :) Jak ciasta zostanie, to zawijam z marmoladą. Pycha, szybko znikają.
Delikatna polędwica wieprzowa, aromatyczne dodatki , to super danie obiadowe.
Odsłon: 94
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2622
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 106701
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 2061
Delikatna polędwica wieprzowa, aromatyczne dodatki , to super danie obiadowe.
Odsłon: 94
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2622
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 106701
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 2061
Składniki
Wyrabiamy ciasto drozdżowe, stawiamy w ciepłym miejscu, jak podwoi swą objętosc rozwałkowujemy na stolnicy kroimy w trójkąty.
Trójkącik ciasta smarujemy ketchupem, posypujemy przyprawa, kładziemy trójkąt sera, pół parówki, zawijamy (podobnie jak rogale). Smarujemy białkiem i wkładamy do piekarnika 200stop. C, aż sie ładnie zarumienią- tak około 20 minut i gotowe.