Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mniam, mniam :) Jak ciasta zostanie, to zawijam z marmoladą. Pycha, szybko znikają.
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17709
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1805
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15444
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 6272
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17709
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1805
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15444
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 6272
Składniki
Wyrabiamy ciasto drozdżowe, stawiamy w ciepłym miejscu, jak podwoi swą objętosc rozwałkowujemy na stolnicy kroimy w trójkąty.
Trójkącik ciasta smarujemy ketchupem, posypujemy przyprawa, kładziemy trójkąt sera, pół parówki, zawijamy (podobnie jak rogale). Smarujemy białkiem i wkładamy do piekarnika 200stop. C, aż sie ładnie zarumienią- tak około 20 minut i gotowe.