Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolacja wymyślona przez mojego syna, no to wiadomo... ciasto francuskie w roli głównej :-) wjeżdżają zatem szybkie hot dogi z parówkami, bardzo proste, więc łapcie przepis :-)
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4455
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1055
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 468
Czy można przygotować lasagne bez makaronu? Jeśli najdzie cię nagła chęć na t...
Odsłon: 3097
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 38782
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4455
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1055
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 468
Czy można przygotować lasagne bez makaronu? Jeśli najdzie cię nagła chęć na t...
Odsłon: 3097
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 38782
Składniki
Ciasto francuskie pokroić wzdłuż krótszego boku na paski szerokości ok. 1,5 cm. Każdą parówkę owinąć paskami, boki skleić. Przełożyć na formę wyłożoną papierem do pieczenia. Posmarować rozbełtanym jajkiem i posypać ziarenkami. Piec w piekarniku nagrzanym do 220 stopni góra-dół ok. 10-15 minut do zrumienienia. SMACZNEGO!!!