Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolacja wymyślona przez mojego syna, no to wiadomo... ciasto francuskie w roli głównej :-) wjeżdżają zatem szybkie hot dogi z parówkami, bardzo proste, więc łapcie przepis :-)
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 62
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 195
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 62
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 195
Składniki
Ciasto francuskie pokroić wzdłuż krótszego boku na paski szerokości ok. 1,5 cm. Każdą parówkę owinąć paskami, boki skleić. Przełożyć na formę wyłożoną papierem do pieczenia. Posmarować rozbełtanym jajkiem i posypać ziarenkami. Piec w piekarniku nagrzanym do 220 stopni góra-dół ok. 10-15 minut do zrumienienia. SMACZNEGO!!!