Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatny , aromatyczny do smarowania pieczywa.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8030
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1156
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9809
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4516
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 524
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8030
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1156
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9809
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4516
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 524
Składniki
Ciecierzycę ugotować lub skorzystać z gotowego produktu w słoiku. Buraczki ugotować lub skorzystać z gotowego produktu. Do naczynia włożyć ciecierzycę, buraczki, pastę tahini jeżeli nie mamy to 2 łyżki uprażonego sezamu, sok z cytryny, przeciśnięty przez praskę czosnek, doprawić solą, pieprzem, kminem, wszystko zblendować.
Podawać z ulubionym pieczywem.