Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatny , aromatyczny do smarowania pieczywa.
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 93
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1206
O szakszuce nie pisałam jeszcze na blogu, ale z prawie ostatnich pomidorów pr...
Odsłon: 201
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 93
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1206
O szakszuce nie pisałam jeszcze na blogu, ale z prawie ostatnich pomidorów pr...
Odsłon: 201
Składniki
Ciecierzycę ugotować lub skorzystać z gotowego produktu w słoiku. Buraczki ugotować lub skorzystać z gotowego produktu. Do naczynia włożyć ciecierzycę, buraczki, pastę tahini jeżeli nie mamy to 2 łyżki uprażonego sezamu, sok z cytryny, przeciśnięty przez praskę czosnek, doprawić solą, pieprzem, kminem, wszystko zblendować.
Podawać z ulubionym pieczywem.