Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatny , aromatyczny do smarowania pieczywa.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1752
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1538
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1499
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1826
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1752
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1538
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1499
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1826
Składniki
Ciecierzycę ugotować lub skorzystać z gotowego produktu w słoiku. Buraczki ugotować lub skorzystać z gotowego produktu. Do naczynia włożyć ciecierzycę, buraczki, pastę tahini jeżeli nie mamy to 2 łyżki uprażonego sezamu, sok z cytryny, przeciśnięty przez praskę czosnek, doprawić solą, pieprzem, kminem, wszystko zblendować.
Podawać z ulubionym pieczywem.