Do góry

Przekąski Przepis na:

Imbirowe klopsiki

Imbirowe klopsiki

Autor:

Przepisów i artykułów: 2527 Ocena: 18497

Dodano:

Odsłon: 618

Aromatyczna i smaczna przekąska na Świąteczny stół.

Składniki

  • mięso wieprzowe mielone 40 dag
  • Woda 2 łyżki
  • ½ łyżeczki mielonej słodkiej papryki,
  • ¼ łyżeczki mielonego imbiru,
  • sól i pieprz do smaku
  • mąka do panierki
  • olej do smażenia
3-4 os. 60 min łatwe przystępne
Reklama
Reklama
Imbirowe klopsiki

Przygotowanie

  1. Wykonanie:
    Z podanych składników przygotować mięsną masę . Formować małe kuleczki, obtaczać w mace, smażyć na gorącym oleju. Podawać z ketchupem.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń