Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Koreczki imprezowe to super przekąska z mini sucharków, pysznej pasty serowej, oliwek, korniszonów i salami. Koreczki to niezbędna przekąska na każdej imprezie, domowym spotkaniu z przyjaciółmi, na sylwestra, na andrzejki lub inne imprezy.
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 36
Delikatne mięso, aromatyczne kurki, smaczne sery, to super połączenie aby pow...
Odsłon: 870
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 36
Delikatne mięso, aromatyczne kurki, smaczne sery, to super połączenie aby pow...
Odsłon: 870
Składniki
Do miski ścieramy na tarce o małych oczkach żółty ser. Do startego sera dodajemy serek topiony i majonez, wszystko doprawiamy odrobiną soli oraz czarnym pieprzem i dokładnie ze sobą łączymy. Na każdy sucharek nakładamy dość obfitą warstwę pasty serowej. Większe korniszony kroimy na 2 lub 3 części, mniejsze zostawiamy w całości. Na wykałaczkę nabijamy najpierw oliwkę, kawałek korniszona, złożony na 4 części plaster salami a na końcu wykałaczkę wbijamy w posmarowanego pastą serową sucharka. Tak przygotowane koreczki dekorujemy zieleniną i od razu podajemy.