Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szukasz szybkiej do przygotowania przekąski dla niespodziewanych gości, oto przepis dla Ciebie.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7997
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 345
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3429
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 622
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7997
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 345
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3429
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 622
Składniki
1. Jedno opakowanie ciasta rozkładam, smaruję ketchupem i posypuję przyprawą do pizzy.
2. Następnie układam na całej powierzchni ciasta plasterki salami, plasterki żółtego sera.
3. Przykrywam drugim ciastem francuskim, kroję poziomo na połowę, pionowo na paski 2 cm. 4. Paski ciasta zwijam w spirale, układam na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia i piekę 20 minut w rozgrzanym piekarniku w 180°C.
5. Przekąska gotowa. 6. Smacznego.