Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szukasz szybkiej do przygotowania przekąski dla niespodziewanych gości, oto przepis dla Ciebie.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1659
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1439
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1452
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1606
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1659
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1439
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1452
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1606
Składniki
1. Jedno opakowanie ciasta rozkładam, smaruję ketchupem i posypuję przyprawą do pizzy.
2. Następnie układam na całej powierzchni ciasta plasterki salami, plasterki żółtego sera.
3. Przykrywam drugim ciastem francuskim, kroję poziomo na połowę, pionowo na paski 2 cm. 4. Paski ciasta zwijam w spirale, układam na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia i piekę 20 minut w rozgrzanym piekarniku w 180°C.
5. Przekąska gotowa. 6. Smacznego.