Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szukasz szybkiej do przygotowania przekąski dla niespodziewanych gości, oto przepis dla Ciebie.
Śledzie z pieczonymi ziemniakami, podane z kiszonym ogórkiem. To szybki posił...
Odsłon: 63
Przepis dnia
Włoska zupa fasolowa.
Odsłon: 4558
Przepis dnia
Polecam na kolację.
Odsłon: 722
Polecam. Botwinka pachnie wiosną.
Odsłon: 317
Babka zawsze pięknie wygląda na stole. Ze zrobieniem babki maślanej każdy so...
Odsłon: 14631
Śledzie z pieczonymi ziemniakami, podane z kiszonym ogórkiem. To szybki posił...
Odsłon: 63
Przepis dnia
Włoska zupa fasolowa.
Odsłon: 4558
Przepis dnia
Polecam na kolację.
Odsłon: 722
Polecam. Botwinka pachnie wiosną.
Odsłon: 317
Babka zawsze pięknie wygląda na stole. Ze zrobieniem babki maślanej każdy so...
Odsłon: 14631
Składniki
1. Jedno opakowanie ciasta rozkładam, smaruję ketchupem i posypuję przyprawą do pizzy.
2. Następnie układam na całej powierzchni ciasta plasterki salami, plasterki żółtego sera.
3. Przykrywam drugim ciastem francuskim, kroję poziomo na połowę, pionowo na paski 2 cm. 4. Paski ciasta zwijam w spirale, układam na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia i piekę 20 minut w rozgrzanym piekarniku w 180°C.
5. Przekąska gotowa. 6. Smacznego.