Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tak przygotowane roladki to wyśmienita propozycja na zbliżającego się Sylwestra. Taka przekąska odnajdzie się również jako śniadanie czy też kolacja.
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3773
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 622
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3815
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 385
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 714
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3773
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 622
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3815
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 385
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 714
Składniki
Jajka gotujemy na twardo ( 7 minut). Następnie obieramy i wrzucamy do miseczki. Jajka rozgniatamy widelcem. Ogóreczki i rzodkiewkę kroimy w bardzo drobną kosteczkę. Dodajemy do jajek. Na koniec dodajemy sól i pieprz do smaku oraz majonez. Całość dokładnie mieszamy. Na plaster szynki wykładamy łyżkę farszu i zwijamy rulon. Tak przygotowujemy roladki do wykorzystania całego farszu. Roladki najlepiej jest schłodzić w lodówce minimum godzinę. Smacznego