Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo chuda wersja zimnych nóżek podana na ostro!
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2071
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421348
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2045
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2071
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421348
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2045
Składniki
Ugotowałam rosół na golonce, indyk potrzebuje co najmniej 1,5 h. Mięso ostudziłam, obrałam i pokroiłam w kostkę. Rosół doprawiłam, podgrzałam, rozpuściłam w nim żelatynę i dodałam natkę pietruszki. Jeśli rosołu jest za dużo można go wykorzystać jako rosół lub bazę do zupy i sosów.
Ułożyłam kawałki mięsa w foremkach przełożyłam plasterkami marynowanego chili i zalałam wywarem. Odstawiłam na noc do stężenia.
Smacznego :)