Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo chuda wersja zimnych nóżek podana na ostro!
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3240
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 184
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Muszą postać w lodówce 2-3...
Odsłon: 66
Prościutki, szybki malinowy sernik na zimno przygotowałam z myślą o majówce i...
Odsłon: 96
Bardzo proste w przygotowaniu śledzie, przy czym są pyszne. Po tygodniu w lod...
Odsłon: 77
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3240
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 184
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Muszą postać w lodówce 2-3...
Odsłon: 66
Prościutki, szybki malinowy sernik na zimno przygotowałam z myślą o majówce i...
Odsłon: 96
Bardzo proste w przygotowaniu śledzie, przy czym są pyszne. Po tygodniu w lod...
Odsłon: 77
Składniki
Ugotowałam rosół na golonce, indyk potrzebuje co najmniej 1,5 h. Mięso ostudziłam, obrałam i pokroiłam w kostkę. Rosół doprawiłam, podgrzałam, rozpuściłam w nim żelatynę i dodałam natkę pietruszki. Jeśli rosołu jest za dużo można go wykorzystać jako rosół lub bazę do zupy i sosów.
Ułożyłam kawałki mięsa w foremkach przełożyłam plasterkami marynowanego chili i zalałam wywarem. Odstawiłam na noc do stężenia.
Smacznego :)