Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wytrawny deser lub smakowita przekąska - idealne uzupełnienie mięs z grilla.
Czy nietolerancja pszennej mąki musi oznaczać rezygnację, że wszystkich uwiel...
Odsłon: 12286
Placki ziemniaczane to klasyczne danie, które uwielbia wielu z nas. Złociste,...
Odsłon: 1520
Rozgrzewający napój z imbirem, pyłkiem pszczelim, limonką i anyżem. To świetn...
Odsłon: 121
Czy nietolerancja pszennej mąki musi oznaczać rezygnację, że wszystkich uwiel...
Odsłon: 12286
Placki ziemniaczane to klasyczne danie, które uwielbia wielu z nas. Złociste,...
Odsłon: 1520
Rozgrzewający napój z imbirem, pyłkiem pszczelim, limonką i anyżem. To świetn...
Odsłon: 121
Składniki
Utrzyj na gładką masę kozi twarożek z przyprawami, dodaj, jeśli potrzeba, łyżeczkę jogurtu. Ja daję dużo tymianku, suszonego i świeżego. Wydrąż jabłka łyżeczką i nałóż do nich twarożek. Zawiń w folię aluminiową i piecz na grillu do miękkości.