Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wytrawny deser lub smakowita przekąska - idealne uzupełnienie mięs z grilla.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113041
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 417
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 758
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 571
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113041
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 417
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 758
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 571
Składniki
Utrzyj na gładką masę kozi twarożek z przyprawami, dodaj, jeśli potrzeba, łyżeczkę jogurtu. Ja daję dużo tymianku, suszonego i świeżego. Wydrąż jabłka łyżeczką i nałóż do nich twarożek. Zawiń w folię aluminiową i piecz na grillu do miękkości.