Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 39
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 540
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2009
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4000
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 39
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 540
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2009
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4000
Składniki
Jaja w skorupkach przepołowic wzdłuż ostrym nożem. Uważac, by nie zepsuc skorupek. Wyjąc białko z żółtkiem, rozdrobnic widelcem. Dodac przyprawy, wymieszac. By masa była bardziej zwarta dodac masło. Masą napełnic skorupki, górną częśc panierowac w bułce tartej, odwrócic i smażyc na złoto. Podawac gorące. Smacznego.
Jeśli chcemy dodac pieczarki, to powinny byc wcześniej usmażone lub zblanszowane. Zarówno grzybki, jak szynka powinny byc drobno pokrojone.