Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1286
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 772
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1406
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1286
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 772
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1406
Składniki
Jaja w skorupkach przepołowic wzdłuż ostrym nożem. Uważac, by nie zepsuc skorupek. Wyjąc białko z żółtkiem, rozdrobnic widelcem. Dodac przyprawy, wymieszac. By masa była bardziej zwarta dodac masło. Masą napełnic skorupki, górną częśc panierowac w bułce tartej, odwrócic i smażyc na złoto. Podawac gorące. Smacznego.
Jeśli chcemy dodac pieczarki, to powinny byc wcześniej usmażone lub zblanszowane. Zarówno grzybki, jak szynka powinny byc drobno pokrojone.