Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 2394
Placki warzywne z piekarnika to lekkie, wiosenne placki, idealne na odchudzan...
Odsłon: 6552
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 2394
Placki warzywne z piekarnika to lekkie, wiosenne placki, idealne na odchudzan...
Odsłon: 6552
Składniki
Z przeciętych i ugotowanych jaj na twardo trzeba wyjąć żółtka i rozrobić je na masę z majonezem, pieprzem i solą do smaku. Do masy jajecznej dodałam pokrojone w kosteczkę marynowane podgrzybki i jeszcze szczypiorek dla podkreślenia smaku. Gotowe!
Smacznego :)