Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pierniczki na miodzie gryczanym są pyszne, mięciutkie i bardzo aromatyczne. T...
Odsłon: 1702
Pyszne naleśniki z farszem jak na pierogi ruskie. Jeśli nie chce Wam się lepi...
Odsłon: 293
Delikatne tortellini, aromatyczny boczek, pyszne warzywa, tworzą symfonię smaku.
Odsłon: 585
Pierniczki na miodzie gryczanym są pyszne, mięciutkie i bardzo aromatyczne. T...
Odsłon: 1702
Pyszne naleśniki z farszem jak na pierogi ruskie. Jeśli nie chce Wam się lepi...
Odsłon: 293
Delikatne tortellini, aromatyczny boczek, pyszne warzywa, tworzą symfonię smaku.
Odsłon: 585
Składniki
Z przeciętych i ugotowanych jaj na twardo trzeba wyjąć żółtka i rozrobić je na masę z majonezem, pieprzem i solą do smaku. Do masy jajecznej dodałam pokrojone w kosteczkę marynowane podgrzybki i jeszcze szczypiorek dla podkreślenia smaku. Gotowe!
Smacznego :)