Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Potrawa na Wielkanoc.
Dzisiaj prosta i szybka ale i pyszna zapiekanka rodzinna . Polecam
Odsłon: 261
Znudziły Ci się zwykłe mielone, szukasz jakieś odmiany smakowej, oto przepis...
Odsłon: 49
Dzisiaj prosta i szybka ale i pyszna zapiekanka rodzinna . Polecam
Odsłon: 261
Znudziły Ci się zwykłe mielone, szukasz jakieś odmiany smakowej, oto przepis...
Odsłon: 49
Składniki
Jajka ugotować na twardo. Ostudzić, obrać, pokroić na połówki, ostrożnie wybrać żółtka. Dwa żótka odłożyć, resztę utrzeć z majonezem. Przyprawić solą i pieprzem. Masę umieścić w szprycy. Napełnić nią połowę jajek. Udekorować kawiorem i kaparami. Rrzeżuchę przełożyć na półmisek na nim ustawić jajka. Ochłodzić. Posiekać cebulę i pieczarki, przesmażyć na maśle. Przyprawić solą i pieprzem. Przestudzić, zmiksować z odłożonymi żółtkami. Dodać łyżeczkę posiekanej natki. Masą napełnić pozostałe połówki białek, ułożyć na posłaniu z rzezuchy obok wcześniej przygotowanych jajek. Udekorować listkami natki i plasterkami oliwek.
Przepisy Przekąski
Przekąski
Węgierski langosz
Przekąski
Jajka w majonezie ze szczypiorkiem
Przekąski
marynowane filety z makreli
Przekąski
Szpinak w cieście francuskim
Węgierski langosz
Odwiedzając Węgry, należy obowiązkowo spróbować legendarną przekąskę jaką jes...
Odsłon: 2417
Jajka w majonezie ze szczypiorkiem
Szybka , smaczna i tradycyjna przekąska , idealna na spotkania towarzyskie cz...
Odsłon: 459