Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybki przepis na smaczne jajka.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113060
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 443
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 786
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 583
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113060
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 443
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 786
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 583
Składniki
Wykonanie: Jajka obrać, przekroić na połówki i wyjąć żółtka. Żółtka utrzeć z sosem tatarskim i na chwilę odłożyć w chłodne miejsce. Boczek pokroić w kostkę, wrzucić na suchą patelnię i podsmażyć na chrupiąco. Następnie ostudzić, połączyć z żółtkami, doprawić do smaku papryką, solą i pieprzem. Tak przygotowanym farszem nadziewać połówki jajek , ułożyć na kiełkach rzodkiewki i podawać.