Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybki przepis na smaczne jajka.
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 216
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 757
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1804
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 160
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 234
Polecam.
Odsłon: 277
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 216
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 757
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1804
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 160
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 234
Polecam.
Odsłon: 277
Składniki
Wykonanie: Jajka obrać, przekroić na połówki i wyjąć żółtka. Żółtka utrzeć z sosem tatarskim i na chwilę odłożyć w chłodne miejsce. Boczek pokroić w kostkę, wrzucić na suchą patelnię i podsmażyć na chrupiąco. Następnie ostudzić, połączyć z żółtkami, doprawić do smaku papryką, solą i pieprzem. Tak przygotowanym farszem nadziewać połówki jajek , ułożyć na kiełkach rzodkiewki i podawać.