Przekąski Przepis na:
Przepisów i artykułów: 2563 Ocena: 19437
Dodano: 02.04.2019
Odsłon: 467
1-2 os. | 30 min | łatwe | tanie |
Wykonanie:
Jajka obrać, przekroić na połówki i wyjąć żółtka. Żółtka utrzeć z sosem tatarskim i na chwilę odłożyć w chłodne miejsce. Boczek pokroić w kostkę, wrzucić na suchą patelnię i podsmażyć na chrupiąco. Następnie ostudzić, połączyć z żółtkami, doprawić do smaku papryką, solą i pieprzem. Tak przygotowanym farszem nadziewać połówki jajek , ułożyć na kiełkach rzodkiewki i podawać.
Na skróty
Komentarze do przepisu (3)

slodkisentyment 02 kwietnia 2019Zgłoś do usunięcia
Zjadłabym :)1 Kto głosował? | Odpowiedz

pelen_brzuszek 02 kwietnia 2019Zgłoś do usunięcia
ciekawe dodatki :)1 Kto głosował? | Odpowiedz

polkangaroo 02 kwietnia 2019Zgłoś do usunięcia
Smaki słodko-słone, to co lubię, fajne.1 Kto głosował? | Odpowiedz