Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybki przepis na smaczne jajka.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34152
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1353
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113596
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34152
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1353
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113596
Składniki
Wykonanie: Jajka obrać, przekroić na połówki i wyjąć żółtka. Żółtka utrzeć z sosem tatarskim i na chwilę odłożyć w chłodne miejsce. Boczek pokroić w kostkę, wrzucić na suchą patelnię i podsmażyć na chrupiąco. Następnie ostudzić, połączyć z żółtkami, doprawić do smaku papryką, solą i pieprzem. Tak przygotowanym farszem nadziewać połówki jajek , ułożyć na kiełkach rzodkiewki i podawać.