Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tak prosty i smaczny przepis, że szkoda go nie zrobić:-) Nie tylko na Wielkanoc!!!
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5288
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 838
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11713
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5057
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1308
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5288
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 838
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11713
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5057
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1308
Składniki
Jaja gotujemy na twardo i kroimy na pół. Rzodkiewkę trzemy na tarce. Ogórki i pieczarki drobno kroimy. Liść pietruszki szatkujemy. Szczypiorek drobno kroimy. Jak zrobić zaprawę pod jaja? Do miseczki wrzucamy majonez, jogurt, ogórki, pieczarki, rzodkiewkę, pietruszkę i musztardę. Doprawiamy papryczką, pieprzem i solą:-) Mieszamy wszystko! Zaprawę przekładamy po całości do salaterki (talerza głębokiego). Jaja wbijamy w zaprawę z żółtkami do góry. Całość posypujemy papryczką, pieprzem i szczypiorkiem. I nasza smaczna przekąska wielkanocna jest już gotowa!!! Link z przygotowań znajdziecie poniżej! Życząc smacznego pozdrawiam serdecznie!!!