Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tak prosty i smaczny przepis, że szkoda go nie zrobić:-) Nie tylko na Wielkanoc!!!
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 7877
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1111
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11344
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 421
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 7877
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1111
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11344
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 421
Składniki
Jaja gotujemy na twardo i kroimy na pół. Rzodkiewkę trzemy na tarce. Ogórki i pieczarki drobno kroimy. Liść pietruszki szatkujemy. Szczypiorek drobno kroimy. Jak zrobić zaprawę pod jaja? Do miseczki wrzucamy majonez, jogurt, ogórki, pieczarki, rzodkiewkę, pietruszkę i musztardę. Doprawiamy papryczką, pieprzem i solą:-) Mieszamy wszystko! Zaprawę przekładamy po całości do salaterki (talerza głębokiego). Jaja wbijamy w zaprawę z żółtkami do góry. Całość posypujemy papryczką, pieprzem i szczypiorkiem. I nasza smaczna przekąska wielkanocna jest już gotowa!!! Link z przygotowań znajdziecie poniżej! Życząc smacznego pozdrawiam serdecznie!!!