Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tak prosty i smaczny przepis, że szkoda go nie zrobić:-) Nie tylko na Wielkanoc!!!
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 21497
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 144
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 319
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 432
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 21497
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 144
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 319
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 432
Składniki
Jaja gotujemy na twardo i kroimy na pół. Rzodkiewkę trzemy na tarce. Ogórki i pieczarki drobno kroimy. Liść pietruszki szatkujemy. Szczypiorek drobno kroimy. Jak zrobić zaprawę pod jaja? Do miseczki wrzucamy majonez, jogurt, ogórki, pieczarki, rzodkiewkę, pietruszkę i musztardę. Doprawiamy papryczką, pieprzem i solą:-) Mieszamy wszystko! Zaprawę przekładamy po całości do salaterki (talerza głębokiego). Jaja wbijamy w zaprawę z żółtkami do góry. Całość posypujemy papryczką, pieprzem i szczypiorkiem. I nasza smaczna przekąska wielkanocna jest już gotowa!!! Link z przygotowań znajdziecie poniżej! Życząc smacznego pozdrawiam serdecznie!!!