Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyjątkowo smaczny farsz do Świątecznych jaj!
Pyszna tarta z owocami lata to radość dla oczu i rozkosz dla podniebienia! :)
Odsłon: 19
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 523
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 5405
Pyszna tarta z owocami lata to radość dla oczu i rozkosz dla podniebienia! :)
Odsłon: 19
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 523
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 5405
Składniki
Jaja ugotowałam 8 minut od zagotowania się wody. Można 3 minuty i potem zostawić jaja na 15 minut w gorącej wodzie. Przecięłam jaja wzdłuż i wyjęłam żółtka. Wyrobiłam je z majonezem i śmietaną.
Użyłam dojrzewającej szynki- ona jest dosyć słona. Przy zwykłej szynce farsz trzeba będzie dosolić. Do masy dodałam pokrojonego w kosteczkę pora i szynkę. Jaja udekorowałam natką z selera naciowego- bardzo ożywia smak. Pietruszka też się sprawdzi. Całość popieprzyłam.
Smacznego :)